facebook tracking

Träffa PlantVision på Bioteknikdagarna 2017

Börjar du närma dig en examen och är intresserad av att veta mer om PlantVision?

På PlantVision tycker vi att det är roligt att besöka olika arbetsmarknadsdagar. Vi tror att vår framtida kollega kan finnas bland er studenter. Därför blir detta ett ypperligt tillfälle för oss att på ett mer personligt sätt visa vilka vi är och vad vi står för, samtidigt som du som student får möjlighet att ställa frågor och lära känna oss som arbetsgivare.

Nästa tillfälle där PlantVision kommer vara på plats är på Bioteknikdagarna i Uppsala den 17-18 november, 2017. Kom gärna förbi vår monter, ta en kaffe och ställ frågor. Det kommer att vara flera representanter från PlantVision på plats från olika avdelningar och vissa som dessutom har en liknande utbildningsbakgrund som dig.  

Missa inte vår presentation! 18/11, kl. 08:15-09:00 kommer Andrea Brönnegård, HR-chef och Åsa Holm, Senior Konsult hålla i en presentation. Åsa kommer att dela med sig av ett mycket intressant projekt som hon varit iblandad i ute hos en av våra kunder. Hon berättar om projektet och den långa resa som krävdes, för att få ett preparat godkänt och ut på marknaden. Vi avslutar även med att berätta lite mer om PlantVision och ger dig några konkreta tips till dig som snart ska ut i arbetslivet.

Läs mer om Bioteknikdagarna här  >>

Lediga jobb

Det finns inga lediga jobb som matchar dina val.
Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor