facebook tracking

Möt Cecilia Fagerros, produktägare på PlantVision

Hej! Vem är du?
Jag heter Cecilia Fagerros, är 26 år gammal och arbetar som produktägare inom affärsområdet Supply Chain Management & Software Products. Jag skulle beskriva mig som en mycket nyfiken, envis och ordningsam person. Jag har en stark vilja att hela tiden utvecklas och lära mig nya saker. 

Vad gör du på PlantVision? 
Tillsammans med tre utvecklare arbetar jag med en av PlantVisions egenutvecklade produkter; PlantPerformance. Denna mjukvara hjälper våra kunder att producera sina produkter på ett mer hållbart sätt. Genom att effektivisera sin produktion kan våra kunder minska sin påverkan på miljön och öka sin lönsamhet. Win-win!

Mina främsta uppgifter som produktägare är att jag ansvarar för att identifiera och prioritera över vad och när något ska göras för vår produkt samtidigt som jag hela tiden måste ta hänsyn till olika intressenter (tex. utvecklare, säljare, ledning, och kunder). 

Jag trivs väldigt bra i min roll på PlantVision för att jag har ett mycket varierande arbete där jag kontinuerligt får lära mig nya saker. Jag får samarbeta med många kunniga och erfarna kollegor – vilket är fantastiskt roligt. På PlantVision ställer man verkligen upp för varandra. 

Vad är det roligaste i just din roll? 
En rolig och utmanande del av mitt arbete är när jag åker ut och gör kundbesök. Då är min uppgift att undersöka huruvida förbättringar eller effektiviseringar kan skapa mervärde för kundens dagliga arbete. Här sätts egenskaper som att kunna skapa förståelse för andra och kunna sätta sig in i andras perspektiv på prov.

Vad är det mest utmanande i din roll? 
En utmaning är att jag ständigt måste få samspelet mellan olika intressenter att fungera. Att se till att de behov, krav och önskemål som uppstår prioriteras samtidigt som korrekt information måste kommuniceras ut till berörda.  

En annan utmaning är att det ställs höga krav på min flexibilitet och anpassningsförmåga. I och med att vi har många kunder i olika branscher gäller det att kunna förstå deras olika utmaningar och behov som finns hos respektive kund.

Om du fick beskriva PlantVision företagskultur med tre ord. Vilka skulle det vara? 
Jag skulle beskriva PlantVisions företagskultur som hjälpsam, prestigelös och hög kompentens.

 

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
  • Alexander Vastesson
  • Amanda Thomsen
  • Anders Christensen
  • Anders Ivert
  • Andrea Brönnegård
  • Angelica Lehnström
  • Anna-Lena Mann
  • Anna Thaung
  • Ann Hägnestrand
  • Åsa Holm
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor