facebook tracking
Våra team

COMPLIANCE

Connect
Kvalitetssäkring, Regulatory Affairs, testning, validering, auditering & utbildning

PlantVision har många av sina kunder inom mycket regelstyrda branscher. Det ställs därmed krav att regelverk, direktiv och lagar uppfylls och att man ständigt håller sig uppdaterad när nya tillkommer.

Compliance är ett av våra affärsområden på PlantVision som hjälper våra kunder att bistå med ett gediget kvalitetsarbete. Vi ger rådgivning och tydliga strategier till kunder utifrån ett riskhanteringsperspektiv. Detta gör det möjligt för våra kunder att uppfylla projekt- och affärsmål för verksamheten med optimal resursanvändning.

Vi stödjer företag i många olika typer av roller inom kvalitetssäkring, kvalificering, validering, verifiering och auditering. Allt från att ta fullt ansvar för större förbättringsprojekt inom kvalitetsledning till att utföra specifika uppgifter såsom Valideringsledning för produktionsutrustningar, Systemvalideringar, Kvalitetsbedömningar, QA resurser, Regulatory Affairs-specialister, Audits och Värderingstjänster.

PlantVision Compliance består av ett stort gäng på 50 stycken kompetenta och erfarna medarbetare som brinner för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete.

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor