facebook tracking
Våra team

INDUSTRIALIZATION & PRODUCTION DEVELOPMENT

Connect
Industrialisering, produktionsutveckling, produktdesign, kvalitetssäkring, producerbarhet och effektivisering

I en alltmer globaliserad värld och en ständig ökad konkurrens på marknaden ställs högre krav på företag att tillverka produkter med kvalité, bättre resursutnyttjande och bättre leveransprecision för att bibehålla sin konkurrenskraft. Att ha en produkt som inte har industrialiserats eller en ineffektiv produktion kan medföra höga kostnader, kvalitetsbrister och vara resurskrävande vilket ofta leder till omdesign i ett mycket svårare läge. 

Det nystartade affärsområdet Industrialization & production development hjälper våra kunder att bl.a. genomföra analys av design, nuläge och feleffekter samt effektivisera, förbättra och kvalitetssäkra produktioner. Detta gör det möjligt för våra kunder att skapa en effektivare, produktivare, resurs- och kostnadsbesparande produktion som kan tillverka produkter med kvalitet.  

Vi kan ta oss an små som stora projekt, allt i från kvalitetssäkring av leverantörer eller den interna produktionen till att gå in och stötta kunden under hela produktens resa, från industrialiseringen till seriesättningen.

Låter detta intressant och utmanande? 

Är du som oss en problemlösare med brinnande intresse för kvalité, produktionsutveckling och design? Vill du vara med på resan i att bygga upp ett helt nytt team? Då tycker vi att du ska söka till någon av våra lediga tjänster under ”Lediga jobb”.

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor