facebook tracking
Våra team

LABORATORY INFORMATION

Connect
Informationslösningar & Business Intelligence för laboratorier

Inom detta affärsområde så hjälper vi våra kunder att revolutionera sitt arbetssätt i laboratorium. Vi hjälper dem att möta de utmaningar som moderna laboratorier står inför; att hantera enorma mängder prov och analysdata, att garantera fullständig spårbarhet och erbjuda åtkomst till information i en skyddad miljö – detta kostnadseffektivt och i enlighet med gällande regulatoriska krav.

I hjärtat av laboratorieverksamheten finns vanligtvis ett laboratoriedatasystem (LIMS). Våra konsulter har samlat många års erfarenhet av att arbeta med olika LIMS, särskilt de från Thermo Fisher Scientific. Vi är även specialister på de processer som utförs i laboratoriemiljö och kan förbättra planeringsaktiviteter, provhantering och andra arbetsflöden vilket möjliggör reducerade ledtider och effektiviserade arbetssätt.

Våra konsulter hjälper till att säkerställa att all information hanteras i enlighet med kvalitetsstandarder, såsom ISO 17025, eller regelverk som CFR 21 Part 11/Annex 11 inom läkemedelsindustrin.

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor