facebook tracking
Avdelning

MANUFACTURING AUTOMATION

Connect
Automationslösningar & industriell IT

PlantVision har omfattande erfarenhet från arbete med PLC/SCADA och distribuerade styrsystem. Vi erbjuder specialistkunskap och ett brett utbud av tjänster som täcker hela livscykeln för system, från att utveckla strategier och definiera krav och arkitektur, till att implementera lösningar och erbjuda kontinuerlig support.

Vårt MA-team hjälper våra kunder med allt från rena konsultuppdrag i form av projektledning, tekniska specialister och resursförstärkning till kompletta nyckelfärdiga leveranser av stora distribuerade styrsystem.
Vår styrka ligger i att vi kan kombinera vår kunskap inom automation med övriga kompetensområden på PlantVision såsom verksamhetskonsulting, kvalitetssäkring, IT-infrastruktur och produktionsledning. Genom denna unika kompetens, med såväl bredd som djup, kan vi hjälpa våra kunder att förbättra effektiviteten och tillförlitligheten i deras verksamhet samt minska livscykelkostnaderna för deras automationssystem.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med kunder inom regulatorisk verksamhet och stora vana av att leverera i enlighet med GAMP 5 och övriga regulatoriska krav. Vi sätter kvalité och tillit i fokus.

Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Arbetsplats och kultur

Vi har en öppen företagskultur som kännetecknas av gemenskap och en vilja att dela kunskap. Hos oss är varje individs utveckling och inflytande viktigt och vi arbetar för jämställdhet och mångfald på alla nivåer inom företaget.
Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Eftersom att vi oftast befinner oss oftast ute hos kund blir stunderna vi spenderar tillsammans extra viktiga. Vi är stolta over vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre! 

 Varför jobba med oss?

Vi tycker att vår arbetsplats är fantastisk och jobbar varje dag för att göra den ännu bättre. Vi är stolta över att vara certifierade som ett Great Place To Work® - en certifiering som intygar att vi uppfyller höga krav gällande kulturskapande aktiviteter och att våra medarbetare själva tycker att det här är en mycket bra arbetsplats.

Här nedan ser du några av anledningarna till att våra medarbetare rankar oss så högt:

  • Personlig utveckling

    Våra anställda erbjuds mycket goda möjligheter till personlig utveckling och en givande karriär i framkanten för industriell IT, teknisk konsulting och operativ styrning. Som konsult hos oss så kommer du att få ta dig an en värld av spännande uppdrag vars innehåll speglar dina egna erfarenheter och intressen.

  • Balans mellan jobb och fritid

    Vi förstår att alla liv ser olika ut och förstår vikten av att ha en balans mellan jobb och fritid. Att erbjuda stor frihet under ansvar gör så att balansen blir optimal och att vi blir gladare, effektivare och tycker det är ännu roligare att gå till jobbet.

  • Dela kunskap

    Viljan att lära ligger till grund för det som våra medarbetare är mest stolta över: vår förmåga att dela kunskap med varandra.

Färögatan 33
164 51 Kista Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Kilsgatan 10
411 04 Göteborg Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

Hammarvägen 19
232 37 Arlöv Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

Kolvägen 6
852 29 Sundsvall Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Biovation Park, Forskargatan 20 J
151 36 Södertälje Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Virdings Allé 32B
754 50 Uppsala Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor