facebook tracking
Våra team

MANUFACTURING AUTOMATION

Connect
Automationslösningar & industriell IT

PlantVision har omfattande erfarenhet från arbete med PLC/SCADA och distribuerade styrsystem. Vi erbjuder specialistkunskap och ett brett utbud av tjänster som täcker hela livscykeln för system, från att utveckla strategier och definiera krav och arkitektur, till att implementera lösningar och erbjuda kontinuerlig support.

Vårt MA-team hjälper våra kunder med allt från rena konsultuppdrag i form av projektledning, tekniska specialister och resursförstärkning till kompletta nyckelfärdiga leveranser av stora distribuerade styrsystem.
Vår styrka ligger i att vi kan kombinera vår kunskap inom automation med övriga kompetensområden på PlantVision såsom verksamhetskonsulting, kvalitetssäkring, IT-infrastruktur och produktionsledning. Genom denna unika kompetens, med såväl bredd som djup, kan vi hjälpa våra kunder att förbättra effektiviteten och tillförlitligheten i deras verksamhet samt minska livscykelkostnaderna för deras automationssystem.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med kunder inom regulatorisk verksamhet och stora vana av att leverera i enlighet med GAMP 5 och övriga regulatoriska krav. Vi sätter kvalité och tillit i fokus.

Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor