facebook tracking
Våra team

MANUFACTURING INFORMATION

Connect
Data historian, Production monitoring, Production performance & Manufacturing intelligence

Vill du arbeta i komplexa industrier med avancerad teknik? Gillar du tanken på att få vara med och påverka våra kunders digitala framtid genom en kundnära relation där du får sätta dig in i olika verksamheter och industrier? Då tycker vi att du ska söka till vårt team!

Hos oss på Manufacturing Information kommer du att ingå i ett av PlantVisions största team som hjälper våra kunder med deras digitaliseringsresa. Många av våra kunder finns inom olika tillverkande industrier där det genom nya tekniska framsteg och lösningar har öppnats upp nya möjligheter att optimera och effektivisera sin produktion.

Mer sammantaget kan man säga att vi hjälper våra kunder att implementera tekniska lösningar inom datainsamling, produktionsuppföljning, analys och maskininlärning (AI). Detta gör vi genom ett projektbaserat angreppssätt där vi tar oss an olika roller hos våra kunder. Alltifrån försäljning, förstudier och planering, till genomförande, driftsättning och support.

Manufacturing Information består av ett engagerat gäng som sedan starten 1999 har jobbat med digitaliseringslösningar mot olika industrier, som t.ex. läkemedelstillverkning, energibolag, gruvor, stålverk och pappersbruk. Det är en stor efterfrågan ifrån våra kunder av att få hjälp med deras digitaliseringsresa, och därför behöver vi ännu fler härliga kollegor till vårt team! Vi söker personer till ett flertal olika roller, allt ifrån IT-konsulter till projektledare.

Ansökan och mer information kring vem vi söker hittar du under ”Lediga tjänster”.

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor