facebook tracking
Våra team

PROCESS TECHNOLOGY

Connect
Utveckling och optimering av produktionsprocesser

Produktionsprocessen är motorn i våra kunders verksamhet och den ska effektivt generera produkter med hög kvalité. Införandet av nya produkter, ny teknik och organisationsförändringar är återkommande utmaningar som måste hanteras. Kraven från omvärlden ökar vad gäller både lönsamhet och flexibilitet. Lägg därtill nya och förändrade regulatoriska krav från myndigheterna.

Inom Process Technology har vi kompetensen att hjälpa våra kunder då de står inför någon form av förändring som berör produktionsprocessen. Det kan handla om kortare rådgivning såväl som att driva ett större projekt.

Vår kärnkompetens finns framför allt inom Life Science segmentet där vi har kunskap inom tillverkning av API, läkemedel och medicintekniska produkter. Vi genomför förstudier och analyser, hjälper kunden med val och inköp av utrustning, leder projekt, validerar processen, optimerar och effektiviserar.

Vi brinner för detta - om även du gör det så är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor