facebook tracking
Våra team

PROJECT MANAGEMENT

Connect
Projektledning och verksamhetsförändring

”En lyckad förändringssatsning handlar inte endast om att leverera en lovande lösning. Framgången ligger i att säkerställa att lösningen levererar enligt förväntan.”

Denna princip är vad vi som bolag, och framförallt, våra konsulter inom Project Management arbetar efter. Vi har ett holistiskt förhållningssätt till våra affärer där användarvänlighet, hållbar förändring och leverans står i fokus. I detta inkluderar vi människa, process och hela livscykeln av lösningen för att nå absolut bästa resultat.

Vårt mål är att säkerställa att förändringsprojekt leder till maximalt värde för en organisation, vare sig det rör sig om introduktion av nya produkter, informationsteknologi eller verksamhetsutveckling. Vi fokuserar på alla aspekter av ett projekt, från beslut och initiering till tydliggörande av omfattning, planering, genomförande och realiserat värde, till att motivera och utbilda personal för säkerställa en smidig övergång till förvaltning och användning.

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor