facebook tracking
Avdelning

REGULATORY AFFAIRS

Connect
Marknadstillträde - strategi & ansökningar

COMMUNICATE - ITERATE - SIMPLIFY

Affärsområdet Regulatory Affairs är relativt nytt på PlantVision. Vi har länge haft expertisen inom RA-området men har nu valt att satsa riktat inom det. För närvarande är vi ett tight team som jobbar tätt med varandra och med övriga affärsområden, främst Quality Management och Business Consulting.

RA erbjuder tjänster igenom en produkts hela livscykel. Vi kan ta roller inom utvecklingsprojekt för att se till att en produkt blir ansökningsbar, vi går in som projektledare i ansökningsfasen och hjälper till att få tillstånd för produkter i olika länder, vi hanterar myndighetskontakter vid ändrade produkter och kan även ta roller inom eftermarknadsrapportering och klagomål. Vi brinner även för processarbete och förbättringsarbete inom RA.

Rollerna vi tar varierar mellan projektmedlem, projektledare och experter. Vi sitter ofta ute hos kund. Projektens längd varierar mellan workshops på några timmar till leveransprojekt som kan pågå under flera månader. Jobbet är ofta globalt och vi har dagliga kontakter med flera olika världsdelar.

Förutom sakkunskap inom olika regelverk, MDD, IVD, klinisk utvärdering, Regulatory Intellegence osv så är våra teammedlemmars personlighet jätteviktig. Eftersom största delen av vårt arbete är mot kund på olika sätt så behöver du vara social, kommunikativ, ansvarstagande och konkret för att trivas hos oss. Du ska kunna hantera balansen mellan att ingå i och aktivt bidra till ditt team samtidigt som du kanske sitter ute hos kund den största delen av din tid.

Hör gärna av dig om du vill höra mer om vad det innebär att jobba med oss!

Arbetsplats och kultur

Vi har en öppen företagskultur som kännetecknas av gemenskap och en vilja att dela kunskap. Hos oss är varje individs utveckling och inflytande viktigt och vi arbetar för jämställdhet och mångfald på alla nivåer inom företaget.
Förutom att vi har roligt tillsammans under arbetstid, så ser vi till att komma ut på gemensamma aktiviteter och därmed växa tillsammans. Eftersom att vi oftast befinner oss oftast ute hos kund blir stunderna vi spenderar tillsammans extra viktiga. Vi är stolta over vår företagskultur och strävar efter att göra den ännu bättre! 

 Varför jobba med oss?

Vi tycker att vår arbetsplats är fantastisk och jobbar varje dag för att göra den ännu bättre. Vi är stolta över att vara certifierade som ett Great Place To Work® - en certifiering som intygar att vi uppfyller höga krav gällande kulturskapande aktiviteter och att våra medarbetare själva tycker att det här är en mycket bra arbetsplats.

Här nedan ser du några av anledningarna till att våra medarbetare rankar oss så högt:

  • Personlig utveckling

    Våra anställda erbjuds mycket goda möjligheter till personlig utveckling och en givande karriär i framkanten för industriell IT, teknisk konsulting och operativ styrning. Som konsult hos oss så kommer du att få ta dig an en värld av spännande uppdrag vars innehåll speglar dina egna erfarenheter och intressen.

  • Balans mellan jobb och fritid

    Vi förstår att alla liv ser olika ut och förstår vikten av att ha en balans mellan jobb och fritid. Att erbjuda stor frihet under ansvar gör så att balansen blir optimal och att vi blir gladare, effektivare och tycker det är ännu roligare att gå till jobbet.

  • Dela kunskap

    Viljan att lära ligger till grund för det som våra medarbetare är mest stolta över: vår förmåga att dela kunskap med varandra.

Färögatan 33
164 51 Kista Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Kilsgatan 10
411 04 Göteborg Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

Hammarvägen 19
232 37 Arlöv Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

Kolvägen 6
852 29 Sundsvall Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Biovation Park, Forskargatan 20 J
151 36 Södertälje Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Virdings Allé 32B
754 50 Uppsala Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor