facebook tracking
Våra team

SUPPLY CHAIN & PLANNING

Connect
Produktionsplanering, kapacitetsoptimering & logistik

Inom detta affärsområde hjälper vi våra kunder att förbättra sin produktionsplanering. Vi ökar deras effektivitet, flexibilitet samt produktivitet.

Våra konsulter inom Supply Chain vet att det inte alltid är så enkelt ta till sig nya sätt att arbeta, men när man väl lyckas är belöningen enorm. Vi arbetar med avancerade produktionsplaneringslösningar, APS (Advanced Planning & Scheduling), vilket i många fall revolutionerar våra kunder sätt att arbeta.

Vi levererar alltid lösningar som är skräddarsydda för varje specifik kund. För att kunna göra det måste vi förstå både var kunden är idag och var de vill vara i framtiden. Det finns olika sätt att nå dit, men vanligtvis består våra projekt av fyra delmoment; insikt, prototyp, implementering och utbildning/support.

Inom detta affärsområde så trivs individer som brinner för produktionsplanering och för att hitta lösningar. Är du en av oss?

Vår arbetsplats och kultur

På PlantVision finns det en öppen företagskultur som präglas av prestigelöshet, lagarbete och en vilja att dela kunskap. När vi hjälps åt och delar med av oss av vår kompetens och erfaranhet skapar vi en lärande astmosfär som gör att vi ständigt utvecklas både på grupp och individnivå.

Vi tycker att det är viktigt att man umgås och har roligt tillsammans. Detta gör vi genom att delta i springlopp, arrangerar frukost på kontoret, sommarfest, after work, konferenser och utlandsresor ihop.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor