facebook tracking
Cecilia Fällman

Cecilia Fällman

Affärsområdeschef och Seniorkonsult – Medarbetare

Halloj

Det är jag som är Cecilia och jag driver tillsammans med min kollega Viveka affärsområdet Regulatory Affairs. I min roll driver jag affären inom RA, gör kundbesök inför försäljning samt sitter ute hos kunder som konsult (mm). En perfekt utmaningsbukett för mig som gör att den ena dagen aldrig är den andra lik.

Jag har jobbat två omgångar på PlantVision; först som konsult inom Quality Management, sedan, efter några år i industrin valde jag att komma tillbaka för att driva upp affärsområdet Regulatory Affairs. Det som gjorde att jag valde att komma tillbaka till PlantVision var den kvardröjande känslan av att det är ett schysst företag med sunda värderingar. Trots att man inte träffar kollegorna varje dag är teamkänslan och sammanhållningen stor. Som anställd förväntas jag ta stort ansvar och får därigenom även mycket stora möjligheter att själv forma mitt arbete och mina utmaningar.

Vi letar alltid efter nya kollegor som motiveras av utmaningarna som ges på PlantVision. Hör gärna av dig till mig om du har frågor om rollen som konsult inom Regulatory Affairs!cecilia.fallman@plantvision.se

+46 8 568 595 03

Jag rekryterar

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor