facebook tracking
Jessica Törnquist

Jessica Törnquist

Teamleader och Seniorkonsult – Medarbetare

Jag heter Jessica och jag arbetar som seniorkonsult och Teamleader hos Quality Management inom Compliance. Detta innebär att jag arbetar i varierande roller i externa och interna projekt som hanterar frågor relaterade till kvalitetssäkring. Hittills har jag fått förmånen att arbeta som; projektledare, Valideringsledare, projekt-QA, QA release officer samt utbildare (GMP, GAMP5, dataintegritet). Utöver detta har jag ett internt ansvar som sälj/marknadsansvarig och Teamleader för affärsenheten Quality Management inom affärsområdet Compliance.

Tidigare har jag bland annat arbetat på ett medicintekniskt företag som tillverkar Molekylärdiagnostik (IvD och RuO) och innan det på Mikrobiologiska laboratoriet på Karolinska Sjukhuset. Jag började arbeta som konsult hos PlantVision i januari 2015 och har sedan dess främst arbetat med uppdrag inom Läkemedelsbranschen. Anledningen till att jag valt en karriär som konsult är dels för att få möjlighet till god personlig utveckling men också för att jag ville få möjlighet att arbeta inom olika roller i en verksamhet och på olika företag inom Life Science-branschen.

På PlantVision upplever jag att det tas god hänsyn till balansen mellan fritid och arbete. Jag uppskattar att PlantVision ger mig som individ möjligheten till god personlig utveckling, möjligheten att få vara med att påverka och utveckla verksamheten samt det faktum att alla är villiga att dela kunskap och hjälpa sina kollegor när det behövs.

Min fritid tillbringar jag gärna med min familj och våra vänner. Jag är en väldigt social och positiv person som uppskattar att planera små och stora events, både privat och på arbetet.

Är du intresserad av att bli en del av Compliance men undrar vad det innebär? Ring eller maila gärna mig eller någon av mina kollegor för mer information.

jessica.tornquist@plantvision.se

08 503 045 94

Jobba med mig

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor