facebook tracking

Hej!

Jag heter Emma Hallén och jobbar som projektledare inom Business Consulting på PlantVision. Som projektledare på PlantVision ligger min främsta kompetens i att driva fram projekt som levererar nytta och mervärden både internt och externt, tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor.

I grunden är jag civilingenjör inom industriell ekonomi med inriktning mot produktionsledning (Lean), försäljning, bioteknik och datateknik. Jag har flera års erfarenhet från livsmedelsindustrin och Life Science , i främst stora företag men även några små.

Anledningen till att jag valde att börja arbeta för PlantVision var på grund av deras goda rykte hos kund samt den höga kvalitén som PlantVision:s konsulter levererade i sitt arbete. PlantVisions styrka ligger i den starka teamkänslan, vilket ger ett bra stöd i vardagen vid hantering av kundens utmaningar.

Om du tycker att PlantVision verkar intressant och vill veta mer om hur det är att jobba här så hör gärna av dig till mig eller någon av mina kära kollegor så berättar vi mer.

emma.hallen@plantvision.se

08 56 85 95 35

Jobba med mig

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor