Great Place to Work – för tredje året i rad!

PlantVision är för TREDJE året i rad ett "Great Place to Work" – en certifiering som intygar att PlantVision är en utmärkt arbetsplats. I år har PlantVision inte bara lyckats bibehålla certifieringen utan även överträffat förra årets resultat. Andrea Brönnegård, HR-chef på PlantVision, berättar om vad certifieringen betyder för henne. 

- Certifieringen betyder såklart otroligt mycket. Vi är en organisation som växer och har som mål att göra det på rätt sätt. Att bli certifierade i år igen är ett kvitto på att vi tänker rätt - att våra medarbetare är engagerade och stolt skulle rekommendera oss till andra. Fantastiskt roligt!

Andrea berättar att PlantVision inte bara är certifierade för tredje året i rad utan även lyckats höja sitt TrustIndex med 2% och ligger nu i linje med de som hamnar på topplistan av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

- Jag är otroligt stolt över hela PlantVision och känner mig priviligierad att få jobba med detta gäng som dag efter dag gör det där lilla extra för varandra.

Andrea tycker att det finns många delar av årets resultat som är värda att lyfta fram lite extra. Till exempel att hela 98% av medarbetarna på PlantVision instämmer i påståendet att detta är en vänlig arbetsplats eller att 94% tycker att detta är en mycket bra arbetsplats.

- Jag blir även helt varmt i hjärtat när jag läser medarbetarnas kommentarer från undersökningen. Alla fick svara på frågan ”Vad gör din organisation till en utmärkt arbetsplats?” och det finns en kommentar som har fastnat lite extra hos mig:

”Här arbetar vi som ett team, tvärs hela organisationen. Vi bryr oss genuint om varandra och stöttar varandra i alla lägen. Laget före jaget är en självklarhet. Det i kombination med otroligt kompetenta medarbetare som får möjlighet att fortsätta utvecklas och fira sina framgångar tillsammans är ett vinnande koncept för att vara en utmärkt arbetsplats.”

Andrea tycker att det är en otroligt fin kommentar som även fångar det hon själv känner för PlantVision som arbetsplats.

Om certifieringen – Great Place To Work
Allt fler företag och organisationer inser konkurrensfördelarna med att vara en god arbetsgivare. De företag och organisationer som uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter och utvärderingen av medarbetarna som ställs i studien erhåller ett certifikat, en så kallad Great Place to Work® certifiering. Certifiering baseras på två delar, en medarbetarundersökning och en kulturinventering. Medarbetarundersökningen mäter vad som driver engagemang och lönsamhet inom en organisation. Undersökningen ger även en nulägesrapport om medarbetarindex och ledarskapsindex. Kulturutvärderingen är en inventering över hur ett företag arbetar för att aktivt skapa en lönsam arbetsplatskultur. Läs mer om Great Place To Work här »

PV GPTW 2019 blogginlägg v3.jpg

 

Nytt på jobbfronten

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
  • Amanda Thomsen
  • Anders Christensen
  • Anders Ivert
  • Andrea Brönnegård
  • Angelica Lehnström
  • Anna-Lena Mann
  • Anna Thaung
  • Ann Hägnestrand
  • Åsa Holm
  • Björn Stenberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor