Magnus Severin om att PlantVision nu är ett certifierat ”Great Place to Work”

I början av 2017 blev PlantVision tilldelade certifieringen "Great Place to Work" - en kvalitetsstämpel som certifierar att PlantVision är en utmärkt arbetsplats. Magnus Severin, VD på PlantVision, berättar om vad certifiering betyder för honom.

- Jag är otroligt glad och stolt över utmärkelsen. En extern, professionell organisation har studerat hur vi arbetar och gjort den bedömningen att PlantVision är ett Great Place To Work.

Det Magnus är allra mest stolt över är att den största delen av certifieringen bygger på vad PlantVisions egna medarbetare tycker om sin arbetsgivare.

- Att våra medarbetare tycker att det här är en bra arbetsplats att jobba på gör mig otroligt glad. Vi har gjort en fantastisk resa och certifieringen är för mig en bekräftelse på att vi fokuserar på rätt saker.

Magnus menar att samarbetet med Great Place To Work gett PlantVision ett kvitto på vad de gör bra och vad de behöver utveckla. Han tror att det finns flera anledningar till varför PlantVision har fått certifieringen.

- Vi har en stark kultur som kännetecknas av gemenskap och teamkänsla. Vi har även en öppen och inkluderande organisation vilket är viktigt. Våra medarbetare får vara med och påverka.

Magnus beskriver att det på PlantVision finns en ambitiös vilja från medarbetarna och en uttalad frihet i organisationen. Han menar att en ärlig och öppen relation mellan samtliga funktioner inom företaget bygger upp ett starkt förtroende internt.

- För mig är det viktigt att vi kontinuerligt arbetar med att förankra våra mål på alla nivåer i företaget och faktiskt ser till att nå ut till alla våra medarbetare.

Magnus tror att varför många trivs på PlantVision är på grund av den starka teamkänslan och gemenskapen som finns. För att kunna bibehålla detta försöker PlantVision bland annat hitta tillfällen att göra aktiviteter tillsammans.

- Vi anordnar alltifrån konferenser och seminarium där vi alla träffas och delar kunskap med varandra, till att vi samlas och springer (eller går) ett lopp tillsammans. Att se till att göra gemensamma aktiviteter och umgås anser jag är otroligt viktigt och någonting som är väl värt att investera både tid och pengar i.

PlantVision har de senaste åren haft en snabb tillväxt - i januari i år passerade de 100 stycken anställda.

- Vi har vuxit snabbt, men med kvalitet. Det har varit väldigt viktigt för mig. Att vi inte tappar det vi kallar för vår ”PlantVision-anda”; vår kultur och våra värderingar. Vi hade säkerligen kunnat växa ännu fortare men med risken att tappa en del av det vi byggt upp och det är det inte värt att offra.

Nytt på jobbfronten

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
  • Amanda Thomsen
  • Anders Christensen
  • Anders Ivert
  • Andrea Brönnegård
  • Angelica Lehnström
  • Anna-Lena Mann
  • Anna Thaung
  • Ann Hägnestrand
  • Åsa Holm
  • Björn Stenberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor