Möt Cecilia Jacobsson - konsult, teamledare och ansvarig för rekrytering inom Compliance

Denna intervju är uppdelad i tre olika delar. Första delen lyfter sammanslagningen av två affärsområden som bildade ’compliance’, och vad detta innebär för medarbetarna. 

I affärsområdet som PlantVision kallar Compliance arbetar Cecilia Jacobsson. Hon är konsult men också teamledare för en grupp konsulter som alla arbetar specifikt med kvalitetsrelaterade frågor inom reglerade branscher så som läkemedel, medicinteknik och kosmetik. Affärsområdet är en intern sammanslagning av flera kompetensgrupper inom PlantVision, berättar Cecilia.

- PlantVision har länge stått för ’compliance’ – men med fler djupt specialiserade grupper inom olika reglerade områden, främst inom Life Science. Nu har vi tagit ett nytt grepp för att på ett ännu bättre sätt kunna ta tillvara på den otroliga kapacitet som dessa grupper har. Vi kan erbjuda en oerhörd styrka och kunskapsnivå, både på djupet och på bredden, inom ett stort antal områden som efterfrågas av våra kunder.

Cecilia menar att genom att göra en större sammanslutning kan man till ännu större del ta tillvara på synergieffekter och gemensam styrka, och samtidigt frigöra kraft för respektive expertteam att ytterligare fördjupa sina kunskaper och hålla sig i ”the front end” av utvecklingen.

- Ur mitt perspektiv tror jag att sammanslagningen kommer att ge fantastiska möjligheter att kunna arbeta tvärfunktionellt och samtidigt ta vara på den breda och djupa kompetens som alla har tillsammans, säger Cecilia.

Vidare berättar Cecilia att konsulterna inom Compliance har en spetskompetens inom bland annat quality assurance, validering och test, inspektioner, regelverk, kvalitetssystem med mera. Det finns idag totalt 45 medarbetare i 7 team med olika kompetensinriktningar (quality managment, läkemedel, regulatory affairs, test och verifiering av medicintekniska produkter, projektledning m.fl.).

PlantVision fortsätter att växa och affärsområdet Compliance vill gärna få ännu fler härliga kollegor.  

-Vi anställer konsulter med olika bakgrund och erfarenhet, både för kortare och längre uppdrag, ofta för att ta roller av en mer rådgivande karaktär, där de uppskattas för förmågan att hitta effektiva lösningar på kundernas utmaningar. 

Missa inte del 2 av denna intervju! Den handlar om Cecilias resa från examen till konsult, och numera teamledare och ansvarig för rekrytering samt kompetensutveckling inom Compliance på PlantVision.

cecilia J v7.jpg

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
  • Amanda Thomsen
  • Anders Christensen
  • Anders Ivert
  • Andrea Brönnegård
  • Angelica Lehnström
  • Anna-Lena Mann
  • Anna Thaung
  • Ann Hägnestrand
  • Åsa Holm
  • Björn Stenberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor