Möt Sandra Kujala, konsult på PlantVision

Hej! Vem är du?
Jag heter Sandra Kujala, 27 år gammal och arbetar som konsult på Manufacturing Information. Min resa med PlantVision började för mindre än ett år sedan, men jag kände väldigt tidigt att jag hittat rätt.  

Som person är jag nyfiken, strukturerad och gillar att ha ordning och reda. Jag är även en social och glad person som alltid har nära till skratt. Min glada sida gör sig i uttryck bl.a. när jag då och då bjuder på dåliga historier, men som jag tror mina kollegor faktiskt uppskattar (trots att dem inte vill erkänna det). 

Hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?
Just nu befinner jag mig ute hos en av PlantVisions kunder söder om Stockholm, i Södertälje. Vi är faktiskt flera stycken från PlantVision som sitter ute hos samma kund, vilket är roligt. 

Mina primära arbetsuppgifter är allt ifrån administrera projekt till att skapa tidsplaner och strukturera projektupplägg. Jag ansvarar även för att hela tiden följa upp dagen med daglig styrning. Med detta menas att man ser över åtgärder och aktiviteter för att lösa olika problem och utmaningar som uppstått under dagen. Här utmanas jag att gå in i en roll som problemlösare där jag behöver ställa mig frågor som t ex. "vad behöver vi göra?" och "hur kommer vi i mål?"

Vad är det bästa med din roll? 
Det jag värdesätter allra mest med mitt arbete är att det är spännande och varierande. Att aldrig kunna förutspå dagen som väntar och hela tiden få göra många olika arbetsuppgifter. Detta ger möjlighet för mig att ständigt få utvecklas och lära mig nya saker. 

På PlantVision är kvalitet väldigt viktigt, i allt vi gör. Något som jag tycker är motiverande är att kvalitén på produkten är lika viktig som kvalitén på processen. Därför ser jag hela tiden till, tillsammans med en projektledare, att arbeta utifrån ett kvalitetsperspektiv samtidigt som vi fokuserar på att vara så effektiva som möjligt. 

Vad är det mest utmanande i din roll? 
Då jag sitter i flera projekt samtidigt kan de olika projekten ha likartade tidslinjer, från utveckling till verifiering och testning. Dessa perioder kan bli väldigt intensiva och då får man vara extra vaksam så att man hela tiden ser till att bibehålla kvalitén och vara noggrann med att göra uppföljningar mer detaljerat.

Vad är det som utmärker PlantVision som arbetsplats? 
Jag trivs väldigt bra på PlantVision och skulle vilja lyfta fram tre specifika guldstjärnor som jag verkligen uppskattar:

 • Jag trivs när det finns en balans mellan arbete och fritid. På PlantVision känner jag att detta verkligen är något som prioriteras och är viktigt. Oavsett hur intensiva perioderna än kan bli på jobbet så får man den balansen man behöver. 
 • Det finns inga tvivel om att PlantVision arbetar för att man ska trivas. Man får alltid hjälp och vägledning när man behöver det.
 • På PlantVision finns det utvecklingsmöjligheter, både genom interna utbildningar, till att få möjligheten att utvecklas inom sin roll. Vill man lära sig något nytt så finns möjligheten!

 

 

sandra 6.jpg

 

 

Nytt på jobbfronten

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
 • Amanda Thomsen
 • Anders Christensen
 • Anders Ivert
 • Andrea Brönnegård
 • Angelica Lehnström
 • Anna-Lena Mann
 • Anna Thaung
 • Ann Hägnestrand
 • Åsa Holm
 • Björn Stenberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor