Våra team

COMPLIANCE

Connect

PlantVision har många av sina kunder inom regelstyrda branscher. Det ställs därmed krav att regelverk, direktiv och lagar uppfylls och att man ständigt håller sig uppdaterad när nya tillkommer eller uppdateras.

Vad gör vi inom Compliance? 

Compliance är ett av våra affärsområden på PlantVision som hjälper våra kunder att bistå med ett gediget kvalitetsarbete. Vi ger rådgivning och tydliga strategier till kunder utifrån ett riskhanteringsperspektiv. Detta gör det möjligt för våra kunder att uppfylla projekt- och affärsmål för verksamheten med optimal resursanvändning.

Vi stödjer företag i många olika typer av roller inom projektledning, kvalitetssäkring, kvalificering, validering, verifiering och auditering. Allt från att ta fullt projektledaransvar för större investeringsprojekt och förbättrings- eller förändringsprojekt inom reglerad verksamhet, till att utföra specifika uppgifter såsom Valideringsledning för produktions- och labbutrustningar, System- och Processvalideringar, Kvalitetsbedömningar, QA resurser, Regulatory Affairs-specialister, Audits och Värderingstjänster. PlantVisions seniora affärskonsulter stödjer företagsledningen i olika strategiska och operativa frågor kring förändring och förbättring, och fungerar som bryggan mellan kunden och bolagets övriga expertiser.  

Tillsammans fokuserar våra medarbetare på alla aspekter av ett projekt, från beslut och initiering, till tydliggörande av omfattning, planering, genomförande och realiserat värde, till att motivera och utbilda personal för att säkerställa en smidig övergång från utveckling till förvaltning och användning. Vi har ett holistiskt förhållningssätt till våra affärer där användarvänlighet, hållbar förändring och leverans står i fokus. I detta inkluderar vi människa, process och hela livscykeln av lösningen för att nå absolut bästa resultat.

PlantVision Compliance består av ett stort gäng på 70 kompetenta och erfarna medarbetare som brinner för kvalitet, problemlösning och förbättringsarbete. 

Som medarbetare inom PlantVision Compliance får du bland annat: 

 • Inspirerande uppdrag där du själv påverkar din egen utveckling.
 • Personlig utveckling utöver det traditionella tack vare en gemensam utveckling av ditt team där alla bidrar på lika villkor.
 • Fortsatt uppbyggnad och förfining av dina kompetenser genom samarbete med kollegorna i kompetensområden utifrån ett gemensamt intresse.
 • Fantastiska kollegor som inte bara är hjälpsamma och trevliga utan också som räknas som några av de främsta inom branschen. 

Att vara en av oss

Certifieringen Great Place to Work är ett kvitto på att vi delar visionen om en arbetsplats att vara stolt över. Det är då vi växer; när vi vill rekommendera våra egna nätverk att komma och ta del av resan. Det tycker vi talar tydligast för vilken typ utav arbetsplats PlantVision är.

Varför PlantVision?

 • Vi är ett team!

  "Här arbetar vi som ett team, tvärs hela organisationen. Vi bryr oss genuint om varandra och stöttar varandra i alla lägen. Laget före jaget är en självklarhet. Det i kombination med otroligt kompetenta medarbetare som får möjlighet att fortsätta utvecklas och fira sina framgångar tillsammans är ett vinnande koncept för att vara en utmärkt arbetsplats." -
  medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2019

 • En vänlig arbetsplats

  "Vad som bland annat gör PV till en utmärkt arbetsplats är att företaget är måna om sina anställda och vi gör mycket roligt tillsammans, både utanför arbetstid och inom arbetstid. Företaget är ett vänligt företag där man ser varje individ, och där varje person är viktigt för vår framgång. Vår VD är otroligt duktig på att lyfta medarbetare och våra insatser, och tackar oss offentligt på stormöten. Alla anställda, chefer som medarbetare har förståelse för att livet ibland händer, något som är otroligt viktigt och bidrar till att göra detta till en utmärkt arbetsplats." - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2019

 • Vi delar kunskap

  "Vår arbetsplats känns ny och dynamisk, alla är ofta taggade och lätta att umgås med. För mig känns det som om stämningen alltid är bra och det finns en vilja att hjälpa varandra. Vi delar med oss av vår kunskap till varandra, mycket viktigt och värdefullt!" - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2019

 • Anställningserbjudande

  Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar extra semesterdagar, 4 000 kr/år i friskvårdbidrag, företagshälsovård via Feelgood, samtalsstöd via EuroAccident samt tjänstepension med personlig rådgivning via vår samarbetspartner Söderberg&Partners. Vi åker även iväg tillsammans flera gånger per år på mindre och större tillställningar, både inrikes och utrikes.

Färögatan 33
164 51 Kista Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

PLANTVISION GÖTEBORG

Kilsgatan 10
411 04 Göteborg Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

PLANTVISION MALMÖ

Hammarvägen 19
232 37 Arlöv Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

PLANTVISION SUNDSVALL

Kolvägen 6
852 29 Sundsvall Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

PLANTVISION SÖDERTÄLJE

Biovation Park, Forskargatan 20 J
151 36 Södertälje Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

PLANTVISION UPPSALA

Virdings Allé 32B
754 50 Uppsala Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
 • Alexander Vastesson
 • Amanda Thomsen
 • Anders Christensen
 • Anders Ivert
 • Andrea Brönnegård
 • Angelica Lehnström
 • Anna-Lena Mann
 • Anna Thaung
 • Ann Hägnestrand
 • Åsa Holm
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor