Våra team

PROCESS TECHNOLOGY

Connect

Produktionsprocessen är motorn i våra kunders verksamhet och den ska effektivt generera produkter med hög kvalité. Införandet av nya produkter, ny teknik och organisationsförändringar är återkommande utmaningar som måste hanteras. Kraven från omvärlden ökar vad gäller både lönsamhet och flexibilitet och dessutom tillkommer nya eller förändrade regulatoriska krav från myndigheterna.

Vad gör vi inom Process Technology? 

Inom Process Technology har vi kompetensen att hjälpa våra kunder då de står inför någon form av förändring som berör produktionsprocessen. Vårt team hjälper våra kunder med allt från kortare rådgivning eller konsultuppdrag i form av projektledning, tekniska specialister, processkunskap och resursförstärkning till kompletta nyckelfärdiga leveranser av system.

Tillsammans med vår partner Siemens erbjuder vi våra kunder automationslösningar i form av PLC/SCADA och DCS samt engineeringverktyget COMOS®. COMOS är en databasbaserad och objektorienterad mjukvarulösning som ger full integrering av planering, konstruktion och drift av kundernas anläggningar, samt möjliggör effektiva arbetsflöden med högre produktivitet och bättre kvalitet. Vi erbjuder våra kunder specialistkunskap i allt från att utveckla strategier och definiera krav och arkitektur, till att implementera lösningar. Vi arbetar även med att optimera och förbättra processer och systemlösningar, utbildning och support. Allt för att täcka in hela livscykeln för system och processanläggningar. 

Som medarbetare inom Process Technology får du bland annat: 

 • Ingå i ett högpresterande och kunnigt team.
 • Som enda COMOS -partner i norden ges möjlighet att arbeta och utvecklas i koncept kring ”integrated engineering”.
 • Goda möjligheter att utvecklas tillsammans med våra systeravdelningar mot MES/MoM samt informationshantering.
 • Som Solution Partner med Siemens ges möjligheten att jobba med de senaste styrsystemsprodukterna och lösningarna från dem.
 • Jobba i spännande projekt tillsammans med kunder i olika branscher.

 

Att vara en av oss

Certifieringen Great Place to Work är ett kvitto på att vi delar visionen om en arbetsplats att vara stolt över. Det är då vi växer; när vi vill rekommendera våra egna nätverk att komma och ta del av resan. Det tycker vi talar tydligast för vilken typ utav arbetsplats PlantVision är.

Varför PlantVision?

 • Vi är ett team!

  "Här arbetar vi som ett team, tvärs hela organisationen. Vi bryr oss genuint om varandra och stöttar varandra i alla lägen. Laget före jaget är en självklarhet. Det i kombination med otroligt kompetenta medarbetare som får möjlighet att fortsätta utvecklas och fira sina framgångar tillsammans är ett vinnande koncept för att vara en utmärkt arbetsplats." -
  medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2019

 • En vänlig arbetsplats

  "Vad som bland annat gör PV till en utmärkt arbetsplats är att företaget är måna om sina anställda och vi gör mycket roligt tillsammans, både utanför arbetstid och inom arbetstid. Företaget är ett vänligt företag där man ser varje individ, och där varje person är viktigt för vår framgång. Vår VD är otroligt duktig på att lyfta medarbetare och våra insatser, och tackar oss offentligt på stormöten. Alla anställda, chefer som medarbetare har förståelse för att livet ibland händer, något som är otroligt viktigt och bidrar till att göra detta till en utmärkt arbetsplats." - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2019

 • Vi delar kunskap

  "Vår arbetsplats känns ny och dynamisk, alla är ofta taggade och lätta att umgås med. För mig känns det som om stämningen alltid är bra och det finns en vilja att hjälpa varandra. Vi delar med oss av vår kunskap till varandra, mycket viktigt och värdefullt!" - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2019

 • Anställningserbjudande

  Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar extra semesterdagar, 4 000 kr/år i friskvårdbidrag, företagshälsovård via Feelgood, samtalsstöd via EuroAccident samt tjänstepension med personlig rådgivning via vår samarbetspartner Söderberg&Partners. Vi åker även iväg tillsammans flera gånger per år på mindre och större tillställningar, både inrikes och utrikes.

Färögatan 33
164 51 Kista Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

PLANTVISION GÖTEBORG

Kilsgatan 10
411 04 Göteborg Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

PLANTVISION MALMÖ

Hammarvägen 19
232 37 Arlöv Vägbeskrivning +46 8 503 045 50

PLANTVISION SUNDSVALL

Kolvägen 6
852 29 Sundsvall Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

PLANTVISION SÖDERTÄLJE

Biovation Park, Forskargatan 20 J
151 36 Södertälje Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

PLANTVISION UPPSALA

Virdings Allé 32B
754 50 Uppsala Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
 • Alexander Vastesson
 • Amanda Thomsen
 • Anders Christensen
 • Anders Ivert
 • Andrea Brönnegård
 • Angelica Lehnström
 • Anna-Lena Mann
 • Anna Thaung
 • Ann Hägnestrand
 • Åsa Holm
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor