Våra team

PROCESS TECHNOLOGY

Connect

Produktionsprocessen är motorn i våra kunders verksamhet och den ska effektivt generera produkter med hög kvalité. Införandet av nya produkter, ny teknik och organisationsförändringar är återkommande utmaningar som måste hanteras. Kraven från omvärlden ökar vad gäller både lönsamhet och flexibilitet och dessutom tillkommer nya eller förändrade regulatoriska krav från myndigheterna.

Vad gör vi inom Process Technology? 

Inom Process Technology har vi kompetensen att hjälpa våra kunder då de står inför någon form av förändring som berör produktionsprocessen. Vårt team hjälper våra kunder med allt från kortare rådgivning eller konsultuppdrag i form av projektledning, tekniska specialister, processkunskap och resursförstärkning till kompletta nyckelfärdiga leveranser av system.

Tillsammans med vår partner Siemens erbjuder vi våra kunder automationslösningar i form av PLC/SCADA och DCS samt engineeringverktyget COMOS®. COMOS är en databasbaserad och objektorienterad mjukvarulösning som ger full integrering av planering, konstruktion och drift av kundernas anläggningar, samt möjliggör effektiva arbetsflöden med högre produktivitet och bättre kvalitet. Vi erbjuder våra kunder specialistkunskap i allt från att utveckla strategier och definiera krav och arkitektur, till att implementera lösningar. Vi arbetar även med att optimera och förbättra processer och systemlösningar, utbildning och support. Allt för att täcka in hela livscykeln för system och processanläggningar. 

Som medarbetare inom Process Technology får du bland annat: 

 • Ingå i ett högpresterande och kunnigt team.
 • Som enda COMOS -partner i norden ges möjlighet att arbeta och utvecklas i koncept kring ”integrated engineering”.
 • Goda möjligheter att utvecklas tillsammans med våra systeravdelningar mot MES/MoM samt informationshantering.
 • Som Solution Partner med Siemens ges möjligheten att jobba med de senaste styrsystemsprodukterna och lösningarna från dem.
 • Jobba i spännande projekt tillsammans med kunder i olika branscher.

 

Att vara en av oss

Certifieringen Great Place to Work är ett kvitto på att vi delar visionen om en arbetsplats att vara stolt över. Det är då vi växer; när vi vill rekommendera våra egna nätverk att komma och ta del av resan. Det tycker vi talar tydligast för vilken typ utav arbetsplats PlantVision är.

Varför PlantVision?

 • Vi är ett team!

  "Älskar hur vi ställer upp för varandra och lyfter varandras prestationer och kunskap. Utöver det så har vi otroligt roligt på jobbet! Känns som ett mindre bolag än vad det faktiskt är.. mer familjärt. Underbart!" - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2020

 • En vänlig arbetsplats

  "Vad som bland annat gör PV till en utmärkt arbetsplats är den varma och välkomnande atmosfären bland medarbetare. Det finns en genuin familje-känsla och det är lätt att komma in i gruppen som ny. Att PV tar hänsyn till allas olikheter och olika behov är också något som gör oss till en utmärkt arbetsplats." - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2020

 • Allas röst spelar roll

  "Alla ges möjlighet att göra sin röst hörd och komma med idéer om hur vi kan utveckla vårt team och våra erbjudanden. Välkomnande och inkluderande miljö och stämning. Hög kunskapsnivå och bred kompetens bland kollegorna som gynnar den egna personliga utvecklingen." - medarbetarkommentar i GreatPlaceToWork-undersökning 2020

 • Anställningserbjudande

  Vi är stolta över vårt anställningserbjudande som bland annat innefattar extra semesterdagar, 4000kr/år i friskvårdbidrag, hälsoundersökning via Werlabs, samtalsstöd via EuroAccident samt tjänstepension med personlig rådgivning via vår samarbetspartner Söderberg & Partners. Vi åker även iväg tillsammans flera gånger per år på mindre och större tillställningar, både inrikes och utrikes.

Färögatan 33
164 51 Kista Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50 Se sida

PLANTVISION GÖTEBORG

Kilsgatan 10
411 04 Göteborg Vägbeskrivning +46 8 503 045 50 Se sida

PLANTVISION MALMÖ

Hammarvägen 19
232 37 Arlöv Vägbeskrivning +46 8 503 045 50 Se sida

PLANTVISION SUNDSVALL

Kolvägen 6
852 29 Sundsvall Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50 Se sida

PLANTVISION SÖDERTÄLJE

Biovation Park, Forskargatan 20 J
151 36 Södertälje Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50 Se sida

PLANTVISION UPPSALA

Virdings Allé 32B
754 50 Uppsala Vägbeskrivning info@plantvision.se 08-503 045 50 Se sida

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@plantvision.se
 • Amanda Thomsen
 • Anders Christensen
 • Anders Ivert
 • Andrea Brönnegård
 • Angelica Lehnström
 • Anna-Lena Mann
 • Anna Thaung
 • Ann Hägnestrand
 • Åsa Holm
 • Björn Stenberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor