Hej!

Jag heter Åsa och jobbar sedan 2015 som konsult i gruppen Project Management. Jag har tidigare jobbat i många år både som akademisk forskare och som projektledare på företag inom Life Science-branschen, så för mig kom idén att bli konsult relativt sent i karriären. Att valet föll på PlantVision har jag inte ångrat en sekund.

Jag bytte yrke för att få större möjlighet att styra över min egen utveckling och lära mig nya saker, och jag har verkligen inte blivit besviken! Efter ett knappt år på företaget hade jag redan fått möjlighet att jobba inom tre av våra olika affärsområden. Som konsult på PlantVision kan man tacka ja till nya utmaningar i trygg förvissning om att man aldrig behöver sakna ett bollplank om det skulle behövas. Teamkänslan är påtaglig från dag ett, och att ha så mycket kompetens omkring sig är grymt inspirerande.

Min fritid spenderar jag gärna med familj och vänner och med utomhusaktiviteter som segling och skidåkning. Förutom det så spelar musiken (haha) också en viktig roll i mitt liv och jag sjunger ofta och gärna, både i kör och i mitt lilla jazzband.

Vill du bli min kollega? Kontakta oss gärna, jag törs lova att du inte heller kommer att ångra dig!

asa.holm@plantvision.se

08 568 595 16

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@plantvision.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor