Jag heter Michaela och arbetar som konsult inom Compliance.  När jag tog steget in i konsultbranschen och blev en del av team PV som vi kallar oss på PlantVision, så föreställde jag mig en vardag fylld av fart, variation och utmaning, vilket visade sig stämma.  Jag har sedan jag började arbeta på PlantVision haft förmånen att arbeta som valideringsledare med uppdrag inom Läkemedelsbranschen. Jag har tidigare arbetat inom Medicinteknikbranschen med kvalitetskontroll & kvalitetssäkring samt inom produktionsplanering.

Rollen som konsult är otroligt utvecklande, inte bara på ett yrkesmässigt utan även på ett personligt plan. På PlantVision ges möjligheten att kombinera dina drömmar inom karriären med de personliga förutsättningarna just du har. Att ha balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för mig att trivas och lyckas i det jag åtar mig att göra. Jag har från första början känt ett enormt stöd bland mina kollegor och finner en stor trygghet i det faktum att tillsammans har vi en enorm kompetens och kan erbjuda våra kunder de allra bästa lösningar.   

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss eller har andra frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till mig eller någon av mina kollegor för mer information.

 


 

michaela.stenaldi@plantvision.se

+46 8 602 22 81

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@plantvision.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor