Jag arbetar som konsultchef inom Quality Management inom affärsområdet Compliance. Konsultchefsrollen innebär att jag har ett internt ansvar som ledare och personalansvarig för affärsenheten Quality Management Stockholm, där jag har 12-15 stycken härliga medarbetare som är ute och konsultar inom Life Science. Min roll som konsultchef innebär även en hel del tjänsteförsäljning där jag får vara ute och träffa våra fantastiska kunder och diskutera kring deras behov och önskemål och hjälpa dem matcha rätt kompetenser mot de behov de har. Utöver detta arbetar jag med marknadsföring av våra tjänster och erbjudanden inom Läkemedelsindustrin samt som utbildare inom olika Life Science-relaterade ämnen så som GMP, Validering & kvalificering, GAMP 5 och dataintegritet. 

Jag började arbeta som konsult hos PlantVision i januari 2015 och har sedan dess främst arbetat med uppdrag inom Läkemedelsbranschen. Anledningen till att jag valt en karriär som konsult är dels för att få möjlighet till god personlig utveckling men också för att jag ville få möjlighet att arbeta inom olika roller i en verksamhet och på olika företag inom Life Science-branschen. Jag har som konsult/seniorkonsult tidigare arbetat i varierande roller i externa och interna projekt som hanterar frågor relaterade till kvalitetssäkring. Hittills har jag fått förmånen att arbeta som; projektledare, Valideringsledare, projekt-QA, QA release officer samt utbildare.

Innan jag blev konsult har jag bland annat arbetat på ett medicintekniskt företag som tillverkar Molekylärdiagnostik (IvD och RuO) och på Mikrobiologiskt laboratorium på Karolinska Sjukhuset. 

På PlantVision upplever jag att det tas hänsyn till balansen mellan fritid och arbete. Jag uppskattar att PlantVision ger mig som individ möjligheten till god personlig utveckling, möjligheten att få vara med att påverka och utveckla verksamheten samt det faktum att alla är villiga att dela kunskap och hjälpa sina kollegor när det behövs.

Min fritid tillbringar jag gärna med min familj och våra vänner. Jag är en väldigt social och positiv person som uppskattar att planera små och stora events, både privat och på arbetet.

Är du intresserad av att bli en del av Compliance men undrar vad det innebär? Ring eller maila gärna mig eller någon av mina kollegor för mer information.

jessica.tornquist@plantvision.se

08 503 045 94

Jag rekryterar

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Plantvision?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@plantvision.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor